TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Supruga za primer (Trophy Wife)

izvor:


Komedija / 30 min. / 2013.


Kažu da je treća sreća, a parti-manijak  Kejt (Malin Akerman) nada se da je to istina kad postane treća supruga malo starijeg muškarca Pita (Bredli Vitford). Oni padaju jedno drugom u ruke u karaoke baru i godinu dana kasnije Kejt se nađe u instant porodici sa troje dece i dve bivše supruge.
Ali Kejt je odlučna da učini da to uspe i da po svaku cenu postane deo porodice.

Dajen (Marša Gej Harden), prva bivša žena, snažna i veoma uspešna bivša olimpijska atletičarka i majka blizanaca tinejdžera Hilari (Bejli Medison) i Vorena (Rajan Skot Li), brzo i oštro negoduje zbog Kejtinog nerazvijenog majčinskog instinkta. Ni ćerka Hilari ne voli svoju novu maćehu, uprkos Kejtinim pokušajima da pridobije njeno poverenje. A sin Nelson možda ima erotsku fiksaciju na tatinu prelepu, mladu suprugu.

Druga bivša žena, Džeki (Mihaela Votkins), majka je usvojenog sina Berta (Albert Cai), i ume da kontroliše Pita svojom posebnom mešavinom neurotičnosti i pokloništva nju ejdž filozofiji. Žongliranje svim ovim prtljagom je neistražena teritorija za Kejt, koja nalazi podršku na najneobičnijem mestu - od svoje najbolje prijateljice Meg (Natali Morales), samice koja obožava žurke i jedina je osoba koju Kejt poznaje sa manje iskustva s decom od nje same.

Tvorci serije su Sara Haskins i Emili Halpern i ona je delimično zasnovana na životu Haskinsove. One su i izvršni producenti zajedno sa Lijem Ajsenbergom i Džinom Stupnitskim („The Office”).

Uloge: Malin Akerman kao Kejt Harison, Bredli Vitford kao Pit Harison, Mihaela Votkins kao Džeki Harison, Marša Gej Harden kao Dajen Bakli, Albert Cai kao Bert Harison, Rajan Li kao Voren Harison, Bejli Medison kao Hilari Harison, Natali Morales kao Meg



KOMENTARI