TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Sve će biti dobro

izvor:



Serija "Sve će biti dobro"je telenovela o ljubavi, prijateljstvu i rivalstvu, odrastanju isazrevanju. Bogata radnja puna napetosti i dramatičnih obrata gradise oko sukoba dvojice nekada najboljih prijatelja, ali pre svega toje priča o nekoliko velikih ljubavi, srećnih, ali i onihtužnih.

Matko Bebić (Goran Grgić) iZoran Fabris (Milan Pleština) su nekadabili najbolji prijatelji i poslovni partneri sve dok se njihovoprijateljstvo nije prekinulo usled pogrešnih poteza i nesrećnihokolnosti. Dvadeset godina kasnije Matko je uspešni građevinskipreduzetnik i porodični čovek koji je imao sreće da ponovo nađeljubav u doktorki Nevenki(Bojana GregorićVjezović), nakon gubitka njegove prve žene Marije. Međutim njihov brak nijesavršen; Matko je u stalnomsukobu sa svojim sinom Slavenom (Filip Riđički), dok jeNevenka nesigurna uMatkovu ljubav, a za tovreme njihova razmažena ćerka Sunčica (Zorana Rajić) sezaljubljuje u razrednog starešinu. Dok Matko sve više zapostavlja porodicuzbog posla, Zoran jebeskućnik, koga je razočarenje i prijateljeva izdaja naterala dadigne ruke od svega. Međutim jednog dana upoznaje novinarkuMilu (Leonora Surian), koja jeuporna u nameri da ga vrati u život. Zoran se uz Milinu pomoć vraća u život i u posao, iodlučan da ispravi nepravdu iz prošlosti i osveti se Matku, započinje žestok poslovno-ličniokršaj pun gorčine i osvete.

Njihov ponovni susret pokrenuće uzbudljiva događanja u koja će bitiuvučene i njihove porodice i bliske osobe, koje će proživljavatiburna emocionalna razdoblja, razočaranja, lomove, prekide i potpunobeznađe, a onda i neočekivane šanse i nadu da je sreća ipakmoguća.

Trajanje epizode: 45min
Godina: 2008
Zemlja: Hrvatska
Žanr: telenovela
Režija:Branko Ivanda

Uloge:
Bojana Gregorić Vjezović- Nevenka Augustinčić Bebić
Goran Grgić - MatkoBebić
Milan Pleština - ZoranFabris
Leonora Surian - MilaRadić
Janko Popović Volarić -Tomo Šimunić
Barbara Nola - AleksandraKirin
Duško Valentić - JosipAugustinčić
Kostadinka Velkovska -Katarina Augustinčić
Filip Riđički - SlavenBebić
Zorana Rajić -Sunčica Bebić

Linkovi:
IMDB
Vikipedija





KOMENTARI