TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Tračara

izvor: tvprva.rs

Tračara

Trajanje: 45 minuta
Uloge: Blejk Lajvli
Više informacija



Serija prati buran život grupe srednjoškolaca iz bogatih porodica koji pohađaju privatnu školu u elitnoj njujorškoj četvrti na Menhetnu. Prelepa i buntovna plavuša Serena van der Vudsen (Blejk Lajvli) i atraktivna Bler Valdorf (Lejton Mister) su najbolje prijateljice, ali i povremene suparnice.

Njih dve razdvojila je velika Serenina greška koju je učinila u prošlosti, a koju joj Bler ne može oprostiti. Jabuka razdora bio je fatalni Nejt Arčibald, zlatni dečko sa Aper Ist Sajda, rastrzan između dve nekad najbolje prijateljice. Njegova suprotnost je Čak Bas, ženskaroš i antiheroj, koji ne preza ni od čega da bi stigao do cilja. U njihovo odabrano društvo početkom školske godine stiže atipična porodica Rufusa Hamfrija.

Njegova deca Den i Dženi se na različite načine uklapaju u snobovsku sredinu, a fatalna Serena ostaviće mladog Dena Hamfrija bez daha još prilikom prvog susreta.

Gledaoce u svaku epizodu uvodi naratorka - Tračara. Ona na svom istoimenom blogu skuplja najsočnije tračeve o pomenutom društvu i svaku priču započinje rečenicom: “Ovde tračara, tvoj jedini izvor vesti o skandaloznom životu elite s Menhetna”.

Život atraktivnih bogatašica sa Aper Ist Sajda, Serene i Bler vrti se oko momaka, izgleda, brendirane odeće, ljubavnih spletki, seksa i tračarenja…

- Glavne protagonisnikinje “Tračare” postale su svojevrsne trendseterke. Blejk Lajvli je već postala ikona stila, pa je krasila naslovne strane svih najuticajnijih modnih magazina. 

Produkcija: SAD, 2007.

Uloge: Blejk Lajvli, Lejton Mister, Pen Badžli,Čejs Kraford, Ed Vestvik, Kristen Bel

Izvor: http://prvaplus.prva.rs


KOMENTARI