TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Nadrealna televizija

izvor:




Dr Nele Karajlić je ponovo sa nama u „Nadrealnoj televiziji“
koja će nas zabaviti inteligentnim humorom. Uz Neleta, za smeh i dobru razonodu pobrinuće se sjajna glumačka ekipa: Nikola Kojo, Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Miloš Samolov, Goran Sultanović i mnogi drugi.

Nadrealna televizija smeštena u 21.vek je moderna, politički korektna i proevropska televizija, koja pokušava da pravovremeno i pravovaljano izveštava o dogadjajima. Međutim, dogadjaji koji se odvijaju izvan studija, kao i sama televizija koja okuplja najrazličitije zaposlene, poligon su za neverovatne obrte i najsuludije dogadjaje. Mešaju se fikcija i stvarnost, san i java, pa ćemo gledati skečeve o Marku Kraljeviću, Školi za realan život na Dorćolu, Dodeli nagrade za najboljeg nezaposlenog, štrajku mrtvih itd.

Dr Nele Karajlić, osnivač Zabranjenog pušenja a kasnije i jedan od tvoraca kultnog serijala Top lista nadrealista koji je krajem osamdesetih godina bio najgledanije humoristički program na prostoru bivše Jugoslavije, sada se pojavljuje kao jedini scenarista i koreditelj, zajedno sa Miloradom Milinkovićem Debelim.

Produkcija: Prva i Adrenalin

Izvor: http://www.prva.rs



KOMENTARI