TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Novogodišnji program

izvor:


Šou svih vremena - najveselija novogodišnja avantura

Uz puno dobre muzike i lepog plesa, kroz kviz pitanja i skečeve, u atmosferi romantike i dobrih emocija, zajedno sa onima za koje svi možemo da kažemo da nose titulu „za sva vremena", Radio-televizija Srbije vodi gledaoce kroz predstojeću prazničnu, najdužu noć.



Nostalgična avantura i sentimentalno putovanje novogodišnje noći 2013. počinje 60-tih godina, nastavlja se tokom 70-tih i 80-tih godina prošlog veka pa sve do danas, u novogodišnjem izdanju „Šoua svih vremena" na Prvom programu, 31. decembra od 21 sat.

U 2014. godinu vode nas Nikola Kojo i Maša Pavlović sa pažljivo odabranim gostima sa kojima će se prisećati najlepših novogodišnjih noći prošlog veka i pravih vrednosti koje smo tada sa ponosom predstavljali a danas se često samo nostalgično sećamo. Šta je prava romantika, pričaće nam gosti emisije, ali i pevati, plesati, igrati se... U nekoliko igranih skečeva videćemo već dobro poznatu porodicu Petrović kako dočekuje Novu godinu šezdesetih, sedamdesetih i osamdesetih godina.

Nikola Kojo peva opersku ariju. Jova Radovanović izvodi pantomimu u stilu starih šou programa. Sloboda i Vojin Ćetković igraju zaljubljeni par iz 1964. godine. U „Dnevniku" koji potpisuje Vesna Trivalić priprema se posebna novogodišnja čestitka...

Novogodisnji program

Gosti u studiju biće:

Jova Radovanović, Suzana Mančić, Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Karolina Gočeva i Katarina Marković.

Muzički gosti:

Parni valjak, Van Gog, Frajle, Leo Martin, Beti Đorđević, Trubački orkestar Dejana Petrovića, Sergej Ćetković.

Posle ponoći zabavljaće vas Šaban Šaulić, Miroslav Ilić, Dragana Mirković, Lepa Lukić, Marinko Rokvić, Muharem Serbezovski...

KOMENTARI