TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Ples sa zvezdama - 4. epizoda

izvor:




Dvanaest parova u čijim nastupima ćemo uživati ove nedelje su:
Milan i Jelena, Tanja Petrović i Marko, Vanesa i Vlada, Nemeš i Marija, Aleksandar i Slađana, Nigor i Jelena, Ivan i Marija, Tanja Bošković i Marko, Lena i Nikola, Milojko i Zorana i Katarina i Aleksandar, kao i Nikolija i Ignat.

Već dva takmičarska para napustila su spektakl „Ples sa zvezdama“. Posle Saše Vidića i Ane Mijailović, šou su prošle nedelje napustili i Tamara Paunović i Mirko Knežević. Sada takmičenje nastavlja 12 parova: Milan i Jelena, Tanja Petrović i Marko, Vanesa i Vlada, Nemeš i Marija, Aleksandar i Slađana, Nigor i Jelena, Ivan i Marija, Tanja Bošković i Marko, Lena i Nikola, Milojko i Zorana, Katarina i Aleksandar, Nikolija i Ignjat.

Njihove plesne tačke gledaćemo u nedelju od 21 sat kada će nam pokazati kako su savladali nove korake i pokrete standardnih i latino plesova, i to za samo sedam dana. 

Sudije Marija Prelević, Konstantin Kostjukov, Aleksandar Josipović i Nikola Mandić osvrnuće se na svaki nastup, prokomentarisaće ga i oceniće ocenama od 1 do 10, a na osnovu sudijskih poena dobićemo preliminarnu rang listu. Kako će na kraju izgledati plasman takmičara odlučiće gledaoci sms glasovima.

Kada se saberu poeni sudija i publike, u ponedeljak u 21 sat, saznaćemo koja dva para ulaze u plesni duel i od kog para se opraštamo.

Izvor: http://plessazvezdama.prva.rs

KOMENTARI