TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Ples sa zvezdama

izvor:




Nedelja je dan za ples. Sve je spremno za žestoku borbu na plesnom podijumu. U uvodnoj emisiji četrnaest poznatih lica dobilo je svoje „plesne polovine“ i od sledeće emisije, koju gledamo u nedelju, 06. aprila od 21 sat, počinje pravo takmičenje.

Oni će pokazati svoje umeće u standardnim i latinoameričkim plesovima, pred strogim sudijama koji jedva čekaju da daju prve ocene. Ključnu ulogu imaće i gledaoci koji će putem sms-a glasati za svoje omiljene plesače. Parovi će morati svojski da se potrude da pokažu da su savladali korake, uhvatili ritam igre i otplesali lepše i pravilnije od drugih.

Pred Nikolijom, Ivanom, Katarinom, Nigorom, Tanjom Petrović, Sašom, Vanesom, Aleksandrom, Tanjom Bošković, Milanom, Tamarom, Nemešom, Milojkom i Lenom je ozbiljan zadatak, a vremena za trening i uvežbavanje malo. Svi su uzbuđeni jer im je stalo da se pokažu u što boljem svetlu i ostanu u igri što duže. Ko ostaje, a ko nas napušta presudiće sudije koje će komentarisati i ocenjivati svaki pojedinačni nastup, kao i publika koja glasa sms-om.

Ipak, rezultati će nam biti poznati tek narednog dana, u ponedeljak, kada će se u nastavku emisije od 21 sat objaviti kako je glasala publika. Njihovi glasovi pretvaraju se u poene i sabiraju sa poenima sudija. Dva para sa najmanjim brojem bodova će otići u svojevrsni plesni dvoboj, nakon kojeg će par koji se lošije predstavio definitivno napustiti takmičenje.


Specijalni muzički gost je Željko Samardžić koji će dobrim ritmom dodatno zagrejati atmosferu u studiju.

Izvor: http://plessazvezdama.prva.rs

KOMENTARI