TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Šou svih vremena - 1989. godina

izvor:


U trećoj epizodi serijala "Šou svih vremena" gledaoce vodimo u nostalgičnu avanturu i na sentimentalno putovanje u 1989. godinu.

Godinu 1989. pamtimo kao godinu velikih preokreta - pad Berlinskog zida, Vaclav Havel postaje predsednik Čehoslovačke, u Jugoslaviji dolazi do fenomena cvetanja mora. Beograd dobija novo pozorište Bitef teatar, Kusturica osvaja Zlatnu palmu u Kanu.



Nina Simon gostuje na Beogradskom džez festivalu, a u jednom butiku radi jedna Nina... I kao u nekoj bajci, tada zvezda broj jedan, Dino Dvornik, sasvim slučajno u prolazu prepoznaje jedinstven vokal mlade prodavačice. Sledećeg dana su krenuli u diskografsku kuću. I tako je otkrivena Nina Badrić koja nam stiže u goste. Pored nje u goste dolazi još jedna Nina - Nina Janković koja je 1989. napunila prvu godinu života.

Sou svih vremena

Svojevrsni junaci 1989. godine su i Mićko Ljubičić koji je bio radijska zvezda broj "1", a Milko Đurovski je igrao jednu od najboljih sezona u svojoj bogatoj fudbalskoj karijeri.

Sou svih vremena

Specijalnim letom pravo u 1989., stiže nam i Željko Bebek. Ko je osvojio Nostalgičnu spomenicu 1989., i da li je pobedio Nikolin ili Mašin tim ostaće neizvesno do samog kraja.

Izvor: www.rts.rs

KOMENTARI