TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

TLZP - 6. epizoda

izvor: tvprva.rs

TLZP - 6. epizoda

Trajanje: 90 minuta
Više informacija

I ove nedelje, 16.novembra budite uz Prvu od 21 sat, jer vas očekuju zabavne transformacije deset izvanrednih takmičara. Đuro se pridružuje kolegama Mariji i Ivanu na žirijskoj stolici, a na mesto specijalnog člana seda simpatično ružnjikavi junak animiranog filma Šrek.

I dok ćemo jednog Šreka čuti da komentariše i ocenjuje takmičare, drugog Šreka gledaćemo na pozornici TLZP-a i to u interpretaciji Tanje Savić. I Neda Ukraden biće deo ove aniimirane priče budući da joj je dodeljena uloga princeze Fione.


Dinamična imitacija očekuje Nenada Okanovića koji ima zadatak da prikaže jednog člana grupe Dubioza Kolektiv. Dragan Kojić Keba ponovo menja žanr. On će sa brkovima na licu istopiti srca svih žena koje budu slušale pesmu Miše Kovača.


Još jedan brka na sceni biće i prošlonedeljna pobednica Elena. Staviće i šešir na glavu kako bi se što bolje snašla u ulozi Harisa Džinovića.
Jelena Gavrilović propevaće na francuskom pesmu trenutno popularne pevačice Indile.


Veoma zanimljiva imitacija očekuje i glumca Ivana Jevtovića koji će đuskati i pevati u stilu Krisa Brauna.


Na scenu TLZP, Bruna Marsa će nam dovesti Zvonko Pantović Čipi. Priliku da još jednom pokažu raskošne glasove imaće Bane Mojićević i Katarina Bogićević. Dok će Bane ući u lik Zdravka Čolića, Katarina ima zadatak da što vernije predstavi Jelenu Tomašević.


Trailer

KOMENTARI