TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Toga se niko nije setio

izvor:




Uključite se u zabavni kviz, pokrenite moždane vijuge i smislite tačan ali najmanje očekivan odgovor.

Logika ovog jedinstvenog kviza je „obrnuta“ jer je cilj takmičara da na svako pitanje daju tačne ali najneobičnije, najmanje očekivane odgovore kojih se još niko nije dosetio, i da tako sakupe što manje bodova!

U kvizu učestvuju četiri takmičarska para koji imaju zadatak da odgovaraju na pitanja iz različitih oblasti. Takmičenje se odvija po krugovima (rundama), a nakon svakog kruga, par sa najviše bodova ispada iz igre. U paru se mogu naći rođaci, emotivni partneri, drugovi, kolege...

Pitanja nisu toliko teška, ali se najboljih odgovora, koja donose što manji broj bodova, treba setiti. Možete li nabrojati hitove britanskog benda „The Beatles“? U kojim filmovima je glumio Džon Travolta? Ovo su samo neka jednostavna pitanja koja će se postavljati u ovoj nesvakidašnjoj emisiji.

Važnu ulogu u kvizu ima i pravi kvizoman, sveznalica, genijalac koji će ocenjivati i komentarisati odgovore takmičara otkrivajući im gde su pogrešili ili navodeći dodatne odgovore koje su mogli ponuditi.

Kviz je rađen po licenci „Pointless“ produkcijske kuće Endemol, i jedan je od najpopularnijih takmičarskih formata u svetu.

Izvor: http://www.prva.rs/

KOMENTARI