TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Tvoje lice zvuči poznato - 10. epizoda

izvor:


Finale je sve bliže i bliže, a naših deset takmičara ne prestaje da radi punom parom. Nema sumnje da će i epizoda broj deset biti za čistu desetku. Ove subote imamo i takmičare koji imitiraju jedni druge. Goca će pokušati da bude Knez, a Skaj da bude Željko Šašić. Imaćemo i priliku da ocenimo da li je Željko Šašić bio bolji kao Ceca ili je Aleksa Jelić neprevaziđen što se tiče imitiranja Cece...

Da podgreje atmosferu, potrudio se i novi član žirija Haris Džinović koji se pridružio dobro poznatoj postavi.  Jedna od najvećih folk zvezda bivše Jugoslavije nije štedeo reči hvale na takmičare koji su još jednom pokazali svoje raskošne talente, a zatim i sam potvrdio da je veliki umetnik.  



Poznati meraklija je ponesen nastupom Nenada Kneževica Kneza u ulozi  Zvonka Bogdana, izašao na scenu i  zapevao pesmu Arsena Dedića. Haris je u potpunosti „skinuo“  legendarnog maestra i svojom imitacijom oduševio sve prisutne.

Pravi šou na sceni napravila je Tamara Dragilčević, kao luckasta ukrajinska pevačica Ruslana pobednica Evrovizije 2004.godine sa pesmom „Wild dance“. Svoj „divlji“ temperament, bar u ovoj imitaciji, nije sakrila ni naša Tamara, kojoj je zadatak da imitira Ruslanu bas prijao.

Izvor: http://tlzp.prva.rs

KOMENTARI