TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Tvoje lice zvuči poznato

izvor:


Desetočlana ekipa takmičara predstaviće se u novom izdanju sa novim ulogama. Očekuju nas zanimljive transformacije, nastupi, pesme, koje će i ovog puta ocenjivati takmičari i četvoročlani žiri. Mariji Mihajlović, Katarini Radivojević i Ivanu Ivanoviću pridružiće se specijalni gost Miroslav Ilić, a na kraju ove rudne takmičenja saznaćemo ko je pobednik emisije, ali i kako su takmičari rangirani nakon prve tri emisije.
Pogledajte ko će koga imitirati.

Željko Šašić se posle duetske numere Dino Merlin/Vesna Zmijanac vraća pojedinačnom nastupu i to u liku svog imenjaka Željka Bebeka. Boris Milivojević ima verovatno najzahtevniji zadatak da prikaže vatrenu Tinu Tarner. Sara Jovanović ostaje u telu muškarca, ali iz kože Olivera Mandića uskače u kožu Milana Stankovića. Skaj Vikler ne menja svoj, prepoznatljiv rep fazon budući da mu je zadatak imitacija Grua.

Tamara Dragičević po prvi put menja pol i izvodi popularnu numeru grupe „LMFAO". Sneki ima zadatak da pokaže razuzdanost Ajsa Nigrutina, dok se Goca Tržan prebacuje na kanal Džeja Ramadanovskog.

Specijalnog člana žirija Miroslava Ilića dočarava glumac Aleksa Jelić, za koga znamo da je besprekorno „skinuo" njegove pokrete, dok Knez postaje kopija kolege Džibonija, koji se ovih dana priprema za beogradski koncert u Areni...

Izvor: http://www.prva.rs

KOMENTARI