TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Tvoje lice zvuči poznato

izvor: tvprva.rs

Tvoje lice zvuči poznato

Trajanje: 90 minuta
Više informacija

Zvonko Pantović Čipi, Ivan Jevtović, Jelena Gavrilović, KatarinaBogićević, Bane Mojićević, Dragan Kojić Keba, Tanja Savić, NedaUkraden, Elena Risteska, Nenad Okanović - ovo su imena VIPimitatora spektakularanog muzičkog šoua! Prva sezona osvojila jeSrbiju, a sada je red da se zaljubimo i u drugu.

Sve već znate: poznate ličnosti imitiraju popularne domaće i svetske muzičke zvezde, a njihov nastup ocenjuju publika, drugi takmičari i žiri koji je ove godine u nešto izmenjenom sastavu. Pored Ivana Ivanovića i Marije Mihajlović, novi stalni član žirija je glumac Branko Đurić Đura. Četvrti član žirija, specijalni će se menjati iz emisije u emisiju i uvek će biti pravo iznenađenje i osveženje za gledaoce.  

Ono što je posebno bitno kod ovog formata jeste da za razliku od većine programa ovog žanra, nema eliminacije učesnika. Poeni koje takmičari osvoje se sabiraju i na osnovu njih se pravi rang lista,  sve do polufinalne emisije.

Šou je humanitarnog karaktera te će tako pobednik novac koji je prikupljen glasovima, dodeliti onima kojima su ta sredstva potrebna, a po svom ličnom izboru. Tako je prošlogodišnja pobednica serijala Ana Kokić osvojeni novac, 25 000 evra poklonila Srni Sedmak kojoj je bila neophodna operacija.

U tehničko-produkcijskom smislu, ovo je veoma zahtevan format koji će gledaoce iznova oduševiti. O  fantastičnim i neverovatnim transformacijama takmičara brinuće se ponovo čitav tim profesionalaca, počev od koreografa, stilista pa sve vrhunskih maskera i šminkera. 

Čeka nas neviđena zabava, lude imitacije i takmičari koji će nas sve iznenaditi!

U kratkim crtama:

- Ovo je šou u kojem učestvuju poznati - VIP žiri i VIP takmičari

- Svi takmičari moraju da znaju da pevaju

- Svaki učesnik u svakoj epizodi mora da imitira drugu muzičku zvezdu, nema ponavljanja. Izazov postaje sve veći kada budu pevali na stranom jeziku, imitirali osobu drugog pola ili druge starosne grupe

- Peva se uživo 

- Nema eliminacija. Takmičari učestvuju i u narednim epizodama 

- Poeni se sabiraju svake nedelje i na osnovu njih se vrši rangiranje takmičara sve do polufinala

 Nastup takmičara ocenjuju:

 1. Žiri
 2. Publika
 3. Ostali takmičari

Voditelji: Marija Kilibarda i Bojan Ivković

Trailer

KOMENTARI