TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Žene: Žene vrhunski sportisti

izvor:


Naša proslavljena teniserka Ana Ivanović prva je gošća nove sezone emisije “Žene”. Naših pet dama, pet voditeljki, Irina, Maja, Ivana, Marija i Nataša će sa njom razgovarati o tome kako uspeva da uklopi sve obaveze koje ima i kako status svetske sportske zvezde utiče na njen privatni život. Saznaćete kako se Ana bori sa pritiskom medija i čuti neke nove detalje iz njenog života.


Sezonu započinjemo fenomenalnim gostima, a prva od njih je poznata teniserka Ana Ivanović. Na naše veliko zadovoljstvo, Ana nam je otkrila da voli da gleda "Žene", jer je to pre svega životna i porodična emisija, pa se upravo iz tih razloga rado odazvala našem pozivu. - objašnjava Irina Radović I dodaje:

- U novoj sezoni gost je taj koji otvara emisiju i koji je najavljuje, pa je tako Ana "probila led" i moram reći da je to uradila sjajno! Bila je vrlo otvorena i iskrena što ćete moći da vidite već u subotu 28. septembra.



U emisiji ćemo otkriti i šta je to zajedničko Ani i Maji Volk, šta je bilo zajedničko Ani i meni, a više nije, zašto je "singl", šta misli o tome što joj se ispunila želja iz detinjstva da takoreći živi u hotelima i kako izgleda njeno angažovanje u projektima "UNICEF-a". Pričale smo o ljubavi, modi, putovanjima, uspehu, porodici, a otkrila nam je da li emotivna ispunjenost utiče na igru, kakav odnos ima sa medijima i kako reaguje na razne novinske napise.

Do sada su "Žene" bile te koje su direktno i otovreno pitale, a od ove sezone će morati i da daju odgovore na neka od pitanja koja im budu postavljali gosti!

Izvor: www.prva.rs

KOMENTARI