TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

LŠ: Bajern Minhen - Mančester junajted

izvor:




Fudbaleri Bajerna iz Minhena sutra od 20.45 na svom terenu igraju protiv Mančester junajteda, revanš utakmicu četvrtfinala Lige šampiona.


U prvom meču prošlog utorka na Old Trafordu bilo je nerešeno, 1:1.

"Predstojeća utakmica je za nas finale. Pitanje života ili smrti. Pokušaće iz prekida da nas ugroze, oni su jedan od najboljih timova na svetu. Veoma je važan gol u gostima, ali rezultat 1:1 iz prvog meča može da bude veoma opasan", rekao je Gvardiola, preneli su britanski mediji.

Aktuelni šampion Evrope je u seriji od tri utakmice bez pobede, što je najduži takav niz ekipe u poslednje tri godine. Otkako je odbranio titulu u Bundes ligi, 25. marta protiv Herte, Bajern je dva puta odigrao nerešeno, a u jednoj je poražen.

Fudbaler Bajerna Džerom Boateng rekao je da je uzbuđen zbog sutrašnje utakmice.

"Unervozio sam se. Moramo da igramo na pobedu, jer ako budemo igrali na meč bez golova, mogli bismo da izgubimo. Od početka moramo da budemo agresivni. Znamo za šta smo sposobni, ali i znamo da nam je potrebna dobra igra da bismo prošli u polufinale", rekao je Boateng.

Utakmicu će zbog suspenzije propustiti Bastijan Švajnštajger i Havijer Martines, a Tijago Alkantra i Đerdan Šaćiri zbog povrede.

Izvor: Više o ovoj i svim ostalim sportskim vestima možete pročitati na sajtu Sportske.net

KOMENTARI